Novi čovek na čelu Udruženja distrofičara Kraljevo – Raški okrug

Dr Krpić na kormilu kraljevačkih distrofičara

   Na nedavnoj sednici Upravnog odbora, predsednik Udruženja distrofičara Kraljevo – Raški okrug Jovan Pejović predao je dužnost dr Nikoli Krpiću.
   - Odlazim posle 37 godina rada u Udruženju. Odlaskom ne mogu tek tako da zaboravim rad i druženje sa ljudima. Daleke 1975.godine, grupa entuzijasta osnovala je ovo Udruženje, radili smo i borili se za opstanak i izborili, znam sve probleme i načine kako se otklanjaju. Novom predsedniku dr Nikoli Krpiću u svakom pogledu biću odani saradnik, a bolja ekonomska situacija u zemlji doprineće da se nevolje svedu na zanemarujući nivo. Udruženje ostavljam u sigurnim rukama, a posebnu zahvalnost dugujem dugogodišnjem saradniku, sekretaru Udruženja Stevanu Todoroviću – rekao je odlazeći predsednik Pejović.
   Novi predsednik Udruženja distrofičara Kraljevo – Raški okrug dr Nikola Krpić istakao je da je u Udruženju od 1984. godine i zahvalio se Jovanu Pejoviću na "dugogodišnjem plodnom radu u kome je ukazivao na probleme, rešavao ih u hodu i davao smernice".
   - Trudiću se u svakom slučaju da održim i poboljšam nivo saradnje sa svima koji su privrženi Udruženju. Utabanim stazama daleko lakše rešavaćemo sve tekuće probleme i radićemo po zacrtanom planu rada. Ovom prilikom zahvaljujem se Jovanu Pejoviću, koji mi je predao zdravu i homogenu sredinu, koju ću sa saradnicima sačuvati i podići na još viši nivo – obećao je Krpić.
   Predsednik Udruženja distrofičara Kraljevo – Raški okrug dr Nikola Krpić, na takmičenju u ribolovu distrofičara iz cele Srbije, uručio je Jovanu Pejoviću vredan poklon – lap-top računar, a diplome sa upisanim "Veliko hvala" darivao je prijateljima takmičenja Draganu Beočaninu, vlasniku restorana "Sunce" i Bošku Slavkoviću, generalnom direktoru Fabrike vagona.



Copyright © Udruženje distrofičara Kraljevo - Raški okrug, Zelena Gora 34, 36000 Kraljevo. Tel/faks: 036 354-702