SAJAM STVARALAŠTVA I PREDUZETNIŠTVA - BEOGRAD

"Stvaralaštvo na dar"

   I ove godine, u organizaciji Saveza distrofičara Srbije u galerijskom prostoru Narodne banke Srbije u Beogradu, 28.10.2016. godine, održan je Sajam stvaralaštva i preduzetništva članica SDS-a. Ova programska aktivnost Saveza imala je za cilj da afirmiše radne sposobnosti članova udruženja kako bi se očuvale i unapredile postojeće sposobnosti osoba sa invaliditetom, a sve u ime stvaranja preduslova za socijalnu integraciju i inkluziju u sve aspekte društvenog života.
Sajam stvaralaštva po svojoj prirodi je izložbenog karaktera, tako da su udruženja imala mogućnost da predstave radove svojih članova na štandovima koji su otvoreni za javnost. Izložba je prodajnog karaktera, ali primat nije na prodaji eksponata, već na promociji stvaralaštva i povezivanju udruženja među sobom.
Udruženje distrofičara Kraljevo – Raški okrug predstavilo je dela članova i aktivista Udruženja koja su nastala u radionicama tokom projekata i redovnih programskih aktivnosti Udruženja u proteklom periodu. Bila je to vrlo sadržajna i raznolika izložba slika, ikona i drugih radova koji su krasili galerijski prostor Narodne banke Srbije čime su ujedinjeni u idejama i talentima, članovi i članice udruženja pokazali da kreativnost nema granice i da nas stvaralaštvo spaja i da je vrednost samo po sebi.

Copyright © Udruženje distrofičara Kraljevo - Raški okrug, Zelena Gora 34, 36000 Kraljevo. Tel/faks: 036 5354-702